Folktandvården Värmland

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.
Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.

Om verksamheten

En fördel med att arbeta hos oss är möjligheten att variera mellan en stor och en liten arbetsplats. I Filipstad finns vår större klinik med många medarbetare, där vi har gedigna terapidiskussioner inom olika områden och yrkeskategorier. Lesjöfors är den mindre, familjära kliniken där tempot känns lite lugnare och alla känner alla i orten. Båda våra kliniker håller till i fräscha lokaler i natursköna områden. Tillsammans med båda enheter är vi totalt 23 medarbetare som behandlar 4 440 vuxna patienter och 2 260 barn och unga.

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både Wasabröd och OLW har fabriker här. Detta är även en kommun med många naturupplevelser. Här finns många möjligheter för dig som gillar fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas Stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Med båt, kajak eller kanot kan du uppleva östa Värmland från vattnet och ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan. Där finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande uppgifter inom tandhygienistens yrkesprofession. Detta innebär att du som tandhygienist behandlar egna patienter inom barn och vuxen-tandvård med undersökningar, sjukdomsbehandlande åtgärder samt förebyggande tandvård. Du kommer arbeta i team med tandläkare och tandsköterska. I teamtandvård ingår exempelvis samundersökningar, avtryck, fyllningsterapi med mera. Det finns också goda möjligheter till utveckling och utökade arbetsuppgifter.

Vi samarbetar med kommunens skolor och äldrevård genom extern verksamhet med exempelvis utbildningar och uppsökande verksamhet. För personlig utveckling kan samarbete med andra kliniker bli möjligt, vilket kan innebära tjänstgöring på annan klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistexamen. Erfarenhet inom yrket är meriterande, men inte nödvändigt. Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och serviceinriktad. Du trivs att arbeta både självständigt och i samarbete med andra kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Filipstad och Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/231382
Kontakt
  • Camilla Nordin, klinikchef, camilla.nordin@regionvarmland.se,072-5318605
Facklig företrädare
  • Alisa Mehmedovic, SRAT, Alisa.Mehmedovic@regionvarmland.se
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb