Medicinkliniken

Vill du vara med och utveckla lungmedicin i Värmland? Vi söker nu en specialistläkare inom lungmedicin till vår lungsektion på medicinkliniken. Kom och bli en del av vårt engagerade team och arbeta med utredning, behandling och uppföljning av patienter med kroniska lungsjukdomar, lungcancer och allergisjukdomar. 

Din arbetsplats

Välkommen till lungsektionen som är en del av medicinkliniken. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. På mottagningen utreds, behandlas och följs patienter med kroniska lungsjukdomar, lungcancer enligt SVF-förlopp och allergisjukdomar. Vi har en vårdavdelning med upptill 12 vårdplatser för patienter med lungsjukdomar där även allmänna internmedicinska patienter kan vårdas.

Då vi har kollegor som gått i pension under de senaste åren behöver vi nu nya kollegor till vårt team!

Dina arbetsuppgifter

Som specialistläkare ingår du i vårt team på lungsektionen. Ditt arbete kommer bestå av mottagningsarbete, att vara lungjour samt att vara ansvarig läkare på lungavdelningen. På sektionen finns erfarna och engagerade kollegor.

Som specialistläkare på medicinkliniken ingår jourarbete, baserat på din tidigare erfarenhet. Rondjour på helgen är ett förekommande jouruppdrag.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är specialistläkare inom lungmedicin. För oss är det viktigt att du har intresse för lungmedicin och vill vara med och utveckla lungmedicin i Värmland.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi uppskattar att du är en öppen, positiv och engagerad person. Andra egenskaper som värderas högt är att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Du motiveras av att hjälpa människor och löser dina arbetsuppgifter med tålamod och patientens bästa i fokus. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240621
Kontakt
  • Marie Langkow, 010-8316339
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 010-8315000
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb