Vårdcentralsområde östra Värmland, Vårdcentralen Filipstad,


Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Filipstad!

Vårdcentralen Filipstad har cirka 10 000 listade patienter. Här arbetar cirka 30 personer med en bredd av professioner: läkare, distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, vårdadministratörer och fotterapeuter. Vi har våra nyrenoverade lokaler i det som tidigare var Filipstads lasarett (Sveriges näst äldsta) och här finns också laboratorium, fysioterapi, arbetsterapi och den kommunala sjukvården.

Vill du ha nära till jobbet, frisk luft och både skog och sjö runt knuten? Vill du ha en lugn och trygg miljö för dig och din familj, med välkomnande grannar och lättillgängliga nätverk? Då ska du bo och arbeta här hos oss i Filipstad. Här hittar du ett boende som ger mycket för pengarna, en charmig stadskärna och den lilla stadens alla fördelar. Här finns två anrika högskolor: Bergsskolan och Gammelkroppa skogsskola. Måltidsakademin och Karlstads universitet ligger heller inte långt bort. Det är lika långt till Göteborg, Stockholm och Oslo och du tar dig enkelt dit du vill med buss, tåg eller bil. Det finns bra bussförbindelser mot Karlstad och Kristinehamn.

Vårdcentralen Filipstad är en stabil och välfungerande arbetsplats, där vi uppmuntrar vidareutbildning och personlig utveckling. Vi har roligt både på och utanför arbetstid och ställer upp för våra kollegor och patienter. De vikarier vi har trivs och återkommer gärna. Det ser vi som ett gott betyg. Hos oss får du möjlighet att se bredden i den allmänmedicinen.

Vi söker nu en eller två ST-läkare att komplettera vår personalgrupp med.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för vårdcentral, med planerade och oplanerade besök, nära samarbete med övriga professioner och eventuellt ett ansvarsområde där du kan fördjupa dig utifrån intresse och kompetens. Exempel på ansvarsområden är diabetes, astma/KOL, kommunal sjukvård, barnmorskemottagning, BVC och ungdomsmottagning. Vi anpassar tillsammans din tjänstgöring efter dina intresseområden och utvecklingsbehov. Din handledare blir en av våra kunniga specialister i allmänmedicin, med stor erfarenhet av utbildningsläkare. Om du behöver göra BT så bir det en del av din ST.

Vi ser positivt på utvecklings- och forskningsarbete. Viss forskning bedrivs på vårdcentralen och vill du starta egen forskning hjälper vi dig till det.

Provanställning på sex månader kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare, har du erfarenhet från allmänmedicin eller annan specialitet är det meriterande. Du är en noggrann person som ser möjligheter i förändring med förmåga att sätta dig in i någon annans situation. Du arbetar bra med komplexa frågor och har ett gott omdöme. Då det ingår resor i tjänsten så krävs B-körkort.

Välkommen men din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/231259
Kontakt
  • Fredrik Carlstedt, specialist i allmänmedicin, fredrik.carlstedt@regionvarmland.se,072-4690284
  • Marina Johansson, enhetschef, 072-5457148
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 010-8315000
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-07-03

Tillbaka till lediga jobb