Folktandvården Filipstad och Lesjöfors

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.
Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.

Om verksamheten

Vi erbjuder två trevliga kliniker i rymliga lokaler där du kommer arbeta tillsammans med 19 engagerade kollegor inom de olika yrkeskategorierna för tandvård. Vi arbetar patientcentrerat, varierat och utvecklande tillsammans med ca 4500 vuxna samt 2500 barn och unga.

Att arbeta hos oss innebär möjligheten att omväxlande arbeta på en stor och liten arbetsplats. I Filipstad finns vår huvudklinik med flest medarbetare, där vi har våra gemensamma klinikmöten och terapidiskussioner för att stötta varandra inom våra olika områden och yrkesprofessioner. I Lesjöfors finns den mindre, familjära kliniken där tempot ofta känns lite lugnare och de flesta på orten känner varandra. Båda klinikerna är belägna i områden med en behaglig balans mellan stadsmiljö och natursköna områden.

Arbetsbeskrivning

Inom din profession som tandläkare arbetar du med teamtandvård och behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna. Du kommer att arbeta med arbetsfördelade undersökningar tillsammans med tandhygienist samt tandsköterska med möjlighet till utökad arbetsfördelning. Samarbetet i teamet bygger på tillit till varandras kompetens och du som nyexaminerad tandläkare har möjlighet till stöd från mer erfarna kollegor inom de olika professionerna. 

Hos oss finns goda möjligheter att arbeta varierat inom hela tandläkarens kompetensområde, med hänsyn till personlig utveckling, med allt från lagningar och enklare tandreglering, till större protetik och kirurgi. Skulle du vilja nischa dig inom ett speciellt område och agera lokal remissinstans så är det också något vi inom Folktandvården Värmland ser positivt på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Du är en en trygg person med gott omdöme som tycker om att både arbeta i team och självständigt. Du ser till hela verksamheten vid agerande och beslutsfattande och du har även enkelt för att anpassa dig efter förändrande omständigheter. 

Om Filipstads kommun

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både OLW och Wasabröd har fabriker här. Detta är även en kommun med potential och många naturupplevelser. Här finns möjligheter för dig som gillar naturen året runt till aktiviteter så som fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Upplev östra Värmland från vattnet - med båt, kajak eller kanot kan du ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan, där det finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår. Eller varför inte upptäcka det fantastiska naturreservatet på Brattforsheden?

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad och Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240426
Kontakt
  • Camilla Nordin, Klinikchef, 072-5318605,camilla.nordin@regionvarmland.se
Facklig företrädare
  • Josef Hasan, Sveriges tandläkarförbund, 010-8347835,josef.hasan@regionvarmland.se
Publicerat 2024-02-29
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb