Folktandvården Filipstad och Lesjöfors

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.
Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.

Om verksamheten

En fördel med att arbeta hos oss är möjligheten att variera mellan en stor och en liten arbetsplats. I Filipstad finns vår större klinik med många medarbetare, där vi har gedigna terapidiskussioner inom olika områden och yrkeskategorier. Lesjöfors är den mindre, familjära kliniken där tempot känns lite lugnare och alla känner alla i orten. Båda våra kliniker håller till i fräscha lokaler i natursköna områden. Tillsammans med båda enheter är vi totalt 23 medarbetare som behandlar 4 440 vuxna patienter och 2 260 barn och unga.

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både Wasabröd och OLW har fabriker här. Detta är även en kommun med många naturupplevelser. Här finns många möjligheter för dig som gillar fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas Stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Med båt, kajak eller kanot kan du uppleva östa Värmland från vattnet och ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan. Där finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Är du intresserad finns även möjlighet till egna ansvarsområden, exempelvis inom profylax med egna patienter samt andra delegerade arbetsuppgifter såsom avtryckstagning. Arbetsuppgifterna är varierande inom både vuxen- och barntandvård. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor. Dessutom ger vi dig en bra start på din nya karriär eftersom du kommer att få gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där man blandar teori med praktiskt arbete. Läs mer om introduktionsprogrammet här!

För personlig utveckling kan samarbete med andra kliniker bli möjligt, vilket kan innebära tjänstgöring på annan klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet inom yrket är meriterande men inte nödvändigt. Som person är du trygg, flexibel och serviceinriktad. Du är självgående men har också lätt för att samarbeta tillsammans med andra kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Filipstad/Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/231381
Kontakt
  • Camilla Nordin, klinikchef, 010-8319461,camilla.nordin@regionvarmland.se
Facklig företrädare
  • Linda Karlsson, Vision, Linda.c.karlsson@regionvarmland.se
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb