Medicinkliniken CSK

Bli en del av vårt team på Hematologisektionen på Centralsjukhuset i Karlstad! Vi söker nu en specialistläkare inom hematologi som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Här får du möjlighet att arbeta både på mottagning och vårdavdelning, tillsammans med engagerade kollegor.

Din arbetsplats

Hematologisektionen är en del av medicinkliniken på Centralsjukhuset i Karlstad. Vi tar hand om alla vuxna patienter i Värmland som har en hematologisk sjukdom. Hematologisektionen består av en hematologisk mottagning med en stor andel dagvård samt en hematologisk vårdavdelning med upp till 12 vårdplatser. På avdelningen finns det även allmän internmedicinska patienter.

Vi arbetar tätt tillsammans med kompetenta och engagerade sjuksköterskor både på mottagningen samt vårdavdelningen. Två av våra kollegor har gått i pension senaste året, varför vi nu söker nya kollegor!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som specialistläkare innebär att ingå i vårt hematologiska team. Vi har en välfungerande hematologisk mottagning och en vårdavdelning som är under återuppbyggnad. I ditt dagliga arbete kommer du att variera ditt arbete mellan arbete på vårdavdelning och mottagning tillsammans med engagerade och utvecklande kollegor.

Som läkare på medicinkliniken ingår jourer, där din tidigare erfarenhet tas tillvara. Det finns möjlighet till rondjour på helger som del av jouruppdrag.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är specialistläkare inom hematologi. För oss är det viktigt att du har intresse för hematologi och vill vara med och vidareutveckla hematologin i Värmland.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi uppskattar att du är en öppen, positiv och engagerad person. Andra egenskaper som värderas högt är att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Du motiveras av att hjälpa människor och löser dina arbetsuppgifter med tålamod och patientens bästa i fokus. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240622
Kontakt
  • Marie Langkow, 010-8316339
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0108315000
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb