Folktandvården Filipstad och Lesjöfors

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.
Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.

Om verksamheten

Vi erbjuder två trevliga kliniker i rymliga lokaler där du kommer arbeta tillsammans med 19 engagerade kollegor inom de olika yrkeskategorierna för tandvård. Vi arbetar patientcentrerat, varierat och utvecklande tillsammans med cirka 4500 vuxna och 2500 barn och unga.

Att arbeta hos oss innebär möjligheten att omväxlande arbeta på en stor och liten arbetsplats. I Filipstad finns vår huvudklinik med flest medarbetare, där vi har våra gemensamma klinikmöten och terapidiskussioner för att stötta varandra inom våra olika områden och yrkesprofessioner. I Lesjöfors finns den mindre, familjära kliniken där tempot ofta känns lite lugnare och de flesta på orten känner varandra. Båda klinikerna är belägna i områden med en behaglig balans mellan stadsmiljö och natursköna områden. 

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande inom tandhygienistens profession. Detta innebär att du som tandhygienist behandlar patienter inom barn- och vuxentandvården genom undersökningar, sjukdomsbehandlande åtgärder samt bedriver förebyggande tandvård för friskare värmlänningar.

Du kommer att arbeta i team med tandläkare och tandsköterska. I teamen fördelar vi arbetet gällande exempelvis undersökningspass, avtryck och fyllningsterapi men det finns också goda möjligheter till personlig utveckling och utökade arbetsuppgifter. Vi samarbetar med kommunens förskolor och skolor samt övrig omsorgsverksamhet exempelvis för äldre genom extern verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandhygienistexamen och legitimation inom yrket. Erfarenhet är meriterande men inget krav. 

Vi ser att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och samarbetar bra tillsammans med andra. 

Om Filipstads kommun

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både OLW och Wasabröd har fabriker här. Detta är även en kommun med potential och många naturupplevelser. Här finns möjligheter för dig som gillar naturen året runt till aktiviteter så som fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Upplev östra Värmland från vattnet - med båt, kajak eller kanot kan du ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan, där det finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår. Eller varför inte upptäcka det fantastiska naturreservatet på Brattforsheden?

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad och Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240424
Kontakt
  • Camilla Nordin, klinikchef, 072-5318605,camilla.nordin@regionvarmland.se
Facklig företrädare
  • Lisa Borén,SRAT, 010-8381400,Lisa.Boren@regionvarmland.se
Publicerat 2024-02-28
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb