Folktandvården Filipstad och Lesjöfors

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.
Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.

Din arbetsplats

Vi erbjuder två trevliga kliniker i rymliga lokaler där du kommer arbeta tillsammans med 19 engagerade kollegor inom de olika yrkeskategorierna för tandvård. Vi arbetar patientcentrerat, varierat och utvecklande tillsammans med cirka 4 500 vuxna samt 2 500 barn och unga.

Att arbeta hos oss innebär även möjligheten att omväxlande arbeta på en stor och liten arbetsplats. I Filipstad finns vår huvudklinik med flest medarbetare, där vi har våra gemensamma klinikmöten och terapidiskussioner för att stötta varandra inom våra olika områden och yrkesprofessioner. I Lesjöfors finns den mindre, familjära kliniken där tempot ofta känns lite lugnare och de flesta på orten känner varandra.

Båda klinikerna är belägna i områden med en behaglig balans mellan stadsmiljö och natursköna områden.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande inom barn- och vuxentandvård. Hos oss får du en stimulerande arbetsdag som i huvudsak består av assistans, steril- och receptionsarbete. Du kommer arbeta i team med tandläkare och tandhygienist och inom teamen fördelar vi arbetet. Är du intresserad finns möjlighet till egna ansvarsområden som till exempel profylax med egna patienter, övriga delegerade arbetsuppgifter samt extern verksamhet i samarbete med andra aktörer för friskare värmlänningar. Det är viktigt för oss att de vi möter känner sig nöjda efter ett besök och vi lägger stor vikt vid god service och gott bemötande.

Vi är måna om din personliga utveckling. Är du i början av din karriär får du bra stöd från dina nya kollegor och alla får gå Folktandvårdens gedigna introduktionsprogram där teori varvas med praktiskt arbete. 

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig med tandsköterskeexamen. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Du bör vara en strukturerad person som planerar ditt arbete på ett bra sätt, samtidigt som du kan tänka om vid ändrade förutsättningar. Du ser till helheten vid agerade och beslutsfattande samt tycker om att hjälpa och samarbeta med andra. 

Om Filipstads kommun

Filipstads kommun ligger i östra Värmland och är chipset och knäckebrödets kommun; både OLW och Wasabröd har fabriker här. Detta är även en kommun med potential och många naturupplevelser. Här finns möjligheter för dig som gillar naturen året runt till aktiviteter så som fiske och vandring, eller varför inte upptäcka Tilas stolls djupa gruva på Högbergsfältet?

Upplev östra Värmland från vattnet - med båt, kajak eller kanot kan du ta dig ända ner till Kristinehamn. Andra sportaktiviteter, oavsett säsong, kan genomföras på sport- och fritidsarenan Kalhyttan, där det finns motionsspår i varierande terräng, mountainbikeled och på vinterhalvåret fantastiska längdspår. Eller varför inte upptäcka det fantastiska naturreservatet på Brattforsheden?

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse, snarast
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Filipstad/Lesjöfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240626
Kontakt
  • Camilla Nordin, Klinikchef, camilla.nordin@regionvarmland.se.072-5318605
Facklig företrädare
  • Linda Karlsson, Vision, Linda.C.Karlsson@regionvarmland.se,010-8381400
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb