Vårdcentralen Gripen

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Region Värmland!

Din arbetsplats

Vårdcentralen Gripen ligger vackert beläget i centrala Karlstad precis bredvid Klarälven. Vi har drygt 19 500 listade patienter och är Värmlands största vårdcentral. Storleken på vårdcentralen ställer krav på att medarbetarna är flexibla och klarar av att hålla många bollar i luften. Tack vare att alla medarbetare bidrar med sin kompetens och viljan att göra ett gott arbete upplevs vårdcentralen som en trevlig arbetsplats. Vi bedriver en vård med hög kvalitet och vi erbjuder våra medarbetare tydliga och avgränsade uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter för dig som distriktssköterska/sjuksköterska är telefonrådgivning, digital rådgivning, egen mottagning med patienter och att omväxlande bemanna vår jourmottagning för patienter som behöver akut vård. Vi arbetar med sjuksköterskeledda mottagningar enligt bästa effektiva omhändertagande nivå (BEON) där du som distriktssköterska/sjuksköterska får utvecklas i din profession.

Alla medarbetare på vårdcentralen är indelade i team och där har distriktsköterskan/sjuksköterskan en central roll. Vi arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar, utveckla vår verksamhet med hög kvalitet och god tillgänglighet. Som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentralen Gripen kommer du att kunna påverka din arbetsvecka utifrån ett avgränsat uppdrag.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller är legitimerad sjuksköterska med ett intresse att arbeta inom primärvård. Meriterande är om du har utbildning i eller erfarenhet av arbete med diabetes, astma/ KOL, hjärtsvikt, hypertoni eller demens.

För att trivas hos oss tror vi att du är en positiv och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta med många olika människor. Ett professionellt och trevligt bemötande till våra patienter och en god laganda är viktiga fokus. Vi värdesätter ansvarskänsla, flexibilitet och en positiv inställning till att aktivt delta i att utveckla oss vidare.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240823
Kontakt
  • Kristin Berglund, enhetschef, 010-8318770
  • Elin Eriksson, enhetschef, 010-8316665
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nås via växeln, 010-8315000
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb