Kvinnosjukvård

Din arbetsplats

Vårt uppdrag är att ge länets befolkning gynekologisk och obstetrisk vård. År 2023 hjälpte vi cirka 2300 barn till världen från graviditetsvecka 28 och vi bedriver en stor mottagnings- och operativ verksamhet inom obstetrik, benign gynekologi, gynonkologi och tumörkirurgi.

Kvinnosjukvårdens verksamhet är huvudsakligen förlagd till Centralsjukhuset i Karlstad men det bedrivs även öppenvård på andra orter i Värmland. Tumörteamets verksamhet bedrivs på Centralsjukhuset i Karlstad. Sedan mars 2019 är hela kliniken en HBTQI-certifierad verksamhet, något vi är stolta över.

Vi behöver förstärkning i vårt team inom gynekologisk cancervård och söker dig som vill bli en del av en kompetent och engagerad arbetsgrupp.

Dina arbetsuppgifter

Som läkare hos oss vårdar du patienter med gynekologisk cancersjukdom under hela vårdkedjan från diagnos och utredning, genom behandling, rehabilitering och uppföljning till bot eller fortsatt behandling av kronisk cancersjukdom.

På gynekologiska onkologimottagningen arbetar vi i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska med nära samarbete med fysioterapeut, dietist och kurator. Kontinuitet för patienten är prioriterad och uppskattad. Våra kontaktsköterskor har alla cytostatikakörkort och de flesta har onkologiutbildning. Vi samarbetar inom region mellansverige med kvinnoklinikerna och onkologklinikerna på universitetssjukhusen i Örebro och Uppsala dit våra patienter skickas för exempelvis brachybehandling och större kirurgi. Regelbundna multidiciplinära ronder hålls inom regionen där beslut kring behandling tas.

Det finns stora möjligheter att anpassa tjänsten utifrån kompetens och intresse. Förutom det dagliga arbetet finns möjlighet att ingå i processgrupper som bygger på medarbetardrivet förbättringsarbete. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Dina kunskaper och kompetenser

Vi söker dig som är specialistläkare inom obstetrik och gynekologi med intresse för gynekologisk cancervård och vill utvecklas inom detta område eller dig om är specialist inom gynonkologi. Även du som är specialist i allmänonkologi med intresse för, och eventuellt erfarenhet från, gynekologisk onkologi är välkommen med en ansökan. Erfarenhet av cytostatikabehandling och immunterapi är ett plus. Stor vikt kommer också läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer RS/240895
Kontakt
  • Jenny Luukkonen, 010-8315677
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, nås via växeln, 010-8315000
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb